onsdag 2 oktober 2013

September. 

Det har hänt så mycket denna månaden, vet inte riktigt vad jag ska börja. Men september månad började med en tredagars klassresa till Hamburg som var hur trevlig som helst! Jag har träffat många nya människor, fått nya vänner och sakta men säkert börjar vi öppna upp oss för varandra, berätta saker, lära känna. Utanför fönstret finns en massa träd som nu bara har en massa gula löv kvar och lite här och var skiftar det i rött och orange. Jag mår jätte bra och trivs minst lika bra här nere som förra året, om kanske inte lite bättre!

Såhär har september månad sett ut enligt min instagram

1, En bild ifrån helgen som spenderades på morsö. 2, En bild på mig och våra allt för söta valpar som togs när jag var hemma i Sverige på besök. 3, En traditionell tågbild som togs när jag åkte hem till Sverige. 4, En bild ifrån Viborgs teater, va där och fotade till min tema röd uppgift. 5, En bild på mig och Elin innan utgång. 6, En bild på mig, fluff och Övis på svendeprövets fotoutställning då vi hjälpte till i baren. 7, Övis och Sören som taggar utgång i Århus. 8, Jag och Jesper innan utgång i Århus. 9, En bild ifrån klassresan i Hamburg.  

tisdag 1 oktober 2013

2013-10-01

Inatt har jag sovit riktigt riktigt dåligt. Vaknade vid två inatt av att jag hade jätte ont i axeln, efter jag legat där ett tag och börade inse att de inte skulle gå över så fick jag letat upp några panodil och gjorde sen åter ett försök i att sova, men ikke! Efter jag legat i nästan två timmar tassade jag upp och i hopp om att inte väcka någon så tog jag en mycket varm dusch och min onda axel gick över direkt! Så efter en lång varm dusch kröp jag ner i sängen så tog de inte lång tid innan jag somnade och jag sov en hel timme längre än planerat.

Vaknade inte av alarmet, vaknar, kletar på mig lite smink, drar ihop en slarvig knut på skallen och halvspringer ner till frukosten. Men jag hann, och jag hoppas verkligen att jag ska få sova lite mer inatt!

En bild som togs sist jag var hemma på mig och de super söta valparna som vi har hemma!